SCHETSONTWERP

 
15975322_1379726712068607_1423010355587455629_o.jpg

     Bij het maken van een schetsontwerp staat het visualiseren van uw idee centraal. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek stellen we een plan van eisen samen. Tevens wordt er een analyse van de omgeving gemaakt waar bouwwerk komt te staan. Met deze gegevens kunnen wij aan de slag, dit levert u de volgende producten op; 
- een visualisatie
- plattegronden, aanzichten en doorsneden
- minimaal twee contact momenten

als vervolgstap kunnen wij met deze stukken een procedure in gang zetten binnen de gemeente om de nodige vergunningen aan te vragen.

De prijs van een schetsontwerp is afhankelijk van de volgende factoren;
- nieuwbouw of renovatie
- de grootte van het bouwwerk

Om vrijblijvend een gesprek aan te gaan over de mogelijkheden, nemen we graag contact met u op. Laat hier uw gegevens achter;

 
Naam *
Naam
Telefoon
Telefoon
 
 
Geven tekeningen u niet voldoende inzicht in uw plannen? Om uw idee écht tot leven te wekken maken wij   schaalmodellen  . Met deze modellen krijgt u meer gevoel bij de ruimte, vorm, kleur, materialen en schaal. Voor de prijs van een schaalmodel maken wij een offerte op maat.

Geven tekeningen u niet voldoende inzicht in uw plannen? Om uw idee écht tot leven te wekken maken wij schaalmodellen. Met deze modellen krijgt u meer gevoel bij de ruimte, vorm, kleur, materialen en schaal. Voor de prijs van een schaalmodel maken wij een offerte op maat.